groente en fruit
aanbieding
biologisch

Wat houd het in:

Biologische teelt houd in dat het verbouwen van gewassen en veeteelt op een millieu- en diervriendelijke wijze word uitgevoerd. Chemische en synthetische bestrijdings middelen zijn niet toegestaan evenals het gebruik van kunstmest.Zo dient er bijvoorbeeld voor gewassenbescherming in de landbouw gebruik gemaakt te worden van het inzetten van natuurlijke vijanden en mechanische bestrijdingen zoals het onkruitwieden.
In diverse voorschriften is vastgelegd waar men zich aan moet houden om zichzelf een biologische boer te mogen noemen.Door verschillende instituten wordt hier op gecontroleerd.

eubiologisch

 

Mede door de milieubewustwording van de mens stijgt de vraag naar biologische producten. Daarnaast gaan we steeds gezonder leven en passen hier ook onze voeding op aan.  De (gezonde)voedingsmiddelen die de consumenten willen zijn zonder chemische bestrijdingsmiddelen geteelt en de vleesproducten zijn diervriendelijk geproduceerd.

Onze pakketten:

Wij leveren op bestelling diverse biologische groente- en fruitpakketten. Deze zijn er voor 2, 4 en 6 personen. De pakketten zijn inclusief recepten voor het maken van de heerlijkste gerechten.

Meesters van de Halm

Gevestigd in het prachtige Heeswijk-Dinter realiseerd Graanpletterij de Halm de mooiste en heerlijkste ontbijt producten vol liefde en passie.
het bedrijf is opgericht in 1977 met als doel het verwerken van biologische granen van Nederlandse bodem. Door het aanbod van een zeer ruim assortiment is er voor elk wel wat wils.dehalm

 

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen via het contact-formulier , per email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0412 - 612 426

Onze openingstijden

Maandag
8.00-17.30
Dinsdag
8.00-13.00
Woensdag
8.00-17.30
Donderdag
8.00-13.00
Vrijdag
8.00-17.30
Zaterdag
8.00-16.00
Zondag
Gesloten